duminică, 30 mai 2010

invitatie de 1 iunie - sa aducem UN ZAMBET PE FATA COPIILOR

Proiectul PENTRU UN ZAMBET DE COPIL se apropie de final. 1 iunie e ziua copiilor de pretutindeni si e momentul ca cei 40 de copii de la Institutul Oncologic si cei 50 de la grupele cu program saptamanal ale gradinitei Licurici, sa zambeasca mult si sa se bucure asa cum merita orice copil.

    Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca e mandru ca prin acest proiect, impreuna cu sprijinul multor clujeni cu suflet (parteneri in proiect, artisti de renume, copii de la gradinitele clujene si oameni de rand) putem sa le oferim ceea ce ne-am propus de la inceput, si chiar mai mult...

  In 1 iunie 2010, la ora 18.00 vom merge la gradinita Licurici pentru a le duce copiilor cadouri si pentru a le crea o dupa-amiaza memorabila, cu ciocolata calda, jucarii si bucurie.

Daca ne-ati sprijinit in cadrul proiectului « Pentru un zambet de copil », va invitam si pe dumneavoastra cu drag, pentru a va putea bucura impreuna cu ei si pentru a putea vedea ce am reusit sa realizam impreuna.

Datorita sprijinului primit de la sponsori si parteneri cum ar fi : Carturesti Cluj, Carrefour, Fundatia Wonderland, Iulius Mall, Little People, Oriflame si Starbucks Cluj, datorita minunatului concert de caritate din 20 mai si a tuturor celor prezenti atunci in sala (peste 150 de persoane, dar mult mai multe bilete cumparate), precum si datorita multor donatii venite din partea clujenilor (s-a strans un adevarat munte de jucarii) am reusit sa cream niste pachete cu adevarat consistente pentru cei 90 de copii, si in plus, sa cream alte mici bucurii pentru inca 50 de copii cu handicap de la gradinita nr.35 din Manastur, 20 de copii de la Acoperamantul Maicii Domnului, marea majoritate cazuri sociale si alti copii care in trecut au fost beneficiari ai proiectelor Clubului International Soroptimist.

Am pornit sa ajutam 90 de copii, iar cu sprijinul vostru, am reusit sa impactam peste 160.
VA MULTUMIM !!!

Iar maine la ora 18.00 va invitam alaturi de noi in vizita la gradinita Licurici pentru a vedea zambetul pe fata copiilor !!
Haideti sa zambim alaturi de ei ! :)

(Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra pe e-mail la adresa mihaelabar@gmail.com pana marti, 1 iunie ora 12.00, si va rugam sa fiti prezenti la gradinita in jurul orei 17.45 pentru a putea intra la copii la ora 18.00 asa cum le-am promis - tuturor celor care vor confirma prezenta, le voi trimite adresa exacta a locului de intalnire. Va multumim)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu