miercuri, 5 mai 2010

Concert de caritate - 20 mai, ora 18.00, Cercul Militar Cluj

In cadrul proiectului PENTRU UN ZAMBET DE COPIL, va invitam pe toti la un concert care se arata plin de suflet si muzica...

In data de 20 mai la ora 18.00, in sala de spectacole a Cercului Militar vor canta pentru noi si pentru copii:


EMERIC IMRE si Razvan Krivach, Ionut Mangu, Ioan Onisor (cu grupul Autograf), Mihai Calian, Liviu Bocaniala, Magda Puskas si Valentin Moldovan, Florin Toloarga, Catalin Pop si Mirona Pascu.  



Cumpararea biletului reprezinta donatia ta pentru  copii – concertul va fi cadoul nostru pentru gestul tau.

Iti multumim ca ai ales sa te implici!


Biletele vor costa 20 lei, respectiv 15 lei pentru elevi, studenti si pensionari, si vor putea fi achizitionate la sediul STUDCARD din Volksbank langa magazinul Central sau la telefon: 0755 88 44 00).

*** Daca vii cu 10 prieteni la concert (sau cumperi 10 bilete pentru tine :D) iti oferim 2 vouchere la Cinema City in Iulius Mall sau 2 invitatii la Teatrul de Club in Diesel.


In plus, in holul de la intrare la concert va avea loc un mic targ de caritate. Oameni cu suflet au facut donatii, obiecte, tablouri, fotografii, CD-uri, care vor putea fi achizitionate pe loc, iar banii vor merge in acelasi fond necesar cumpararii de cadouri si jucarii pentru copii.
Pana acum, doamna profesor AURELIA CHISU COSMA ne-a oferit o pictura, RADU ILEA - 3 tablouri, IONUT GUSET vine cu fotografii, ORIFLAME doneaza produse cosmetice. In plus, artistii prezenti la eveniment, vor dona si ei din albumele scoase pana acum. Le multumim pentru implicare si daruire! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu