miercuri, 5 mai 2010

Donatii si cadouri pentru 1 iunie - in libraria Carturesti Cluj

Pentru a putea oferi o zi de 1 iunie 2010 speciala unor copii care chiar au nevoie de asta, va invitam sa faceti si voi parte din proiectul PENTRU UN ZAMBET DE COPIL!

Pornind de la conceptul de la comunitate pentru comunitate, ne-am dat seama ca fiecare dintre noi avem pe acasa jocuri sau jucarii (uneori prea multe!) sau rechizite in stare buna, pe care nu le mai folosim, sau pe care le tot mutam dintr-o parte in alta.


Spre deosebire de noi, acesti copii chiar au nevoie de ele si s-ar bucura foarte mult sa le aiba!!
Asa ca, pana in data de 30 mai, va asteptam in Libraria Carturesti din Iulius Mall Cluj pentru a face cadouri pentru copii. Aici vei gasi o cutie unde poti lasa lucrurile pe care vrei sa le donezi.

 Si tu poti sa contribui la ziua lor de 1 iunie si la un ZAMBET!

 
Ce poti aduce ??

 jucarii - pentru orice categorie de varsta, jocuri de jucat in echipa sau cate 2, boardgames, carti de colorat, carti cu povesti, DVD-uri cu desene animate si jocuri, sau multe consumabile, rechizite care sa poata fi folosite pentru activitati educationale (caiete, pixuri, creioane, carioci, acuarele, pensule, plastilina, coli, foarfeci, lipici etc.)






In jurul zilei de 1 iunie 2010, toate lucrurile adunate de la voi, vor ajunge la:
- aproximativ 40 de copii de la sectia de Oncopediatrie a Insitutului Oncologic "I.Chiricuta" din Cluj-Napoca si 

- 50 de copii de la Gradinita cu program saptamanal "Licurici" din Cluj-Napoca (copii dusi acolo luni si luati vineri inapoi acasa).


Va asteptam cu drag!!


Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la telefon: Mihaela Bar 0740 849 846 sau email: mihaelabar@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu