duminică, 30 mai 2010

invitatie de 1 iunie - sa aducem UN ZAMBET PE FATA COPIILOR

Proiectul PENTRU UN ZAMBET DE COPIL se apropie de final. 1 iunie e ziua copiilor de pretutindeni si e momentul ca cei 40 de copii de la Institutul Oncologic si cei 50 de la grupele cu program saptamanal ale gradinitei Licurici, sa zambeasca mult si sa se bucure asa cum merita orice copil.

    Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca e mandru ca prin acest proiect, impreuna cu sprijinul multor clujeni cu suflet (parteneri in proiect, artisti de renume, copii de la gradinitele clujene si oameni de rand) putem sa le oferim ceea ce ne-am propus de la inceput, si chiar mai mult...

  In 1 iunie 2010, la ora 18.00 vom merge la gradinita Licurici pentru a le duce copiilor cadouri si pentru a le crea o dupa-amiaza memorabila, cu ciocolata calda, jucarii si bucurie.

Daca ne-ati sprijinit in cadrul proiectului « Pentru un zambet de copil », va invitam si pe dumneavoastra cu drag, pentru a va putea bucura impreuna cu ei si pentru a putea vedea ce am reusit sa realizam impreuna.

Datorita sprijinului primit de la sponsori si parteneri cum ar fi : Carturesti Cluj, Carrefour, Fundatia Wonderland, Iulius Mall, Little People, Oriflame si Starbucks Cluj, datorita minunatului concert de caritate din 20 mai si a tuturor celor prezenti atunci in sala (peste 150 de persoane, dar mult mai multe bilete cumparate), precum si datorita multor donatii venite din partea clujenilor (s-a strans un adevarat munte de jucarii) am reusit sa cream niste pachete cu adevarat consistente pentru cei 90 de copii, si in plus, sa cream alte mici bucurii pentru inca 50 de copii cu handicap de la gradinita nr.35 din Manastur, 20 de copii de la Acoperamantul Maicii Domnului, marea majoritate cazuri sociale si alti copii care in trecut au fost beneficiari ai proiectelor Clubului International Soroptimist.

Am pornit sa ajutam 90 de copii, iar cu sprijinul vostru, am reusit sa impactam peste 160.
VA MULTUMIM !!!

Iar maine la ora 18.00 va invitam alaturi de noi in vizita la gradinita Licurici pentru a vedea zambetul pe fata copiilor !!
Haideti sa zambim alaturi de ei ! :)

(Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra pe e-mail la adresa mihaelabar@gmail.com pana marti, 1 iunie ora 12.00, si va rugam sa fiti prezenti la gradinita in jurul orei 17.45 pentru a putea intra la copii la ora 18.00 asa cum le-am promis - tuturor celor care vor confirma prezenta, le voi trimite adresa exacta a locului de intalnire. Va multumim)

marți, 25 mai 2010

inca asteptam cadouri si donatii in libraria Carturesti Cluj - pana in 30 mai!!

PROIECT FINALIZAT!!


Chiar daca deja avem castigatori la concursul de desene si concertul de caritate s-a incheiat, proiectul PENTRU UN ZAMBET DE COPIL  inca nu s-a finalizat.

In data de 1 iunie, vom merge la copiii de la gradinita "Licurici" si le vom trimite celor de la Institutul Oncologic toate rezultatele donatiilor voastre (si sunt multe deja pana acum!).

Asa ca, daca mai aveti pe langa casa: 
jucarii, jocuri, carti de colorat, carti cu povesti, DVD-uri cu desene animate, pensule, acuarele, creioane colorate, caiete sau alte rechizite, 
va asteptam in continuare in libraria Carturesti din Iulius Mall Cluj, pana in data de 30 mai!!

Am hotarat sa schimbam data, pentru ca au fost foarte multi oameni care ne-au intrebat daca se mai poate, iar raspunsul nostru este: SE MAI POATE :)
Copiii se vor bucura cu siguranta de tot ce a fost adus!!



Pana acum, s-au adunat multe jucarii si jocuri in Carturesti, atat datorita donatiilor unor oameni minunati (care au adus obiecte noi-noute sau in foarte buna stare!) cat si copiilor care s-au implicat in concursul de desene intre gradinite si care au donat si ei mai mult decat doar cate un joc.


Le multumim tuturor si va asteptam in continuare in librarie!!

Iar in 1 iunie, ziua acestor copii va fi cu totul speciala DATORITA CONTRIBUTIEI FIECARUIA DINTRE VOI!!!


joi, 20 mai 2010

dupa concert, urmeaza PARTEA A DOUA


Aseara a fost concertul - prima parte finalizata a proiectului PENTRU UN ZAMBET DE COPIL!
Vom reveni cu un bilant, si pe masura ce le vom avea, chiar si cu rezultatele concrete!!

Banii urmeaza sa ajunga, sub forma de produse, la copiii pentru care am luptat cu totii impreuna - va multumim TUTUROR pentru implicare!!!

urmariti-ne aici pe blog pentru a vedea ce s-a intamplat cu donatiile voastre - dupa 1 iunie :)


Pana atunci, vrem totusi sa va mai prezentam un REZULTAT foarte concret al unui mini-proiect din cadrul evenimentului nostru. E vorba de CONCURSUL DE DESENE initiat intre gradinitele clujene. Aseara la concert, au fost desemnati castigatorii!! Le multumim pentru daruire, iar despre toate astea merita spus mult mai multe - a fost fascinant sa vedem cati copii inteleg acum ce inseamna sa te implici, sa daruiesti, sa faci un gest pentru altcineva. In plus, desenele lor pe tema "Ce aduce zambet pe fata unui copil" au fost minunate!! 

Detalii despre proiect, precum si lista castigatorilor, gasiti AICI.

Copiii se implica - rezultatele concursului de desene intre gradinite

In cadrul evenimentului "Pentru un Zambet de Copil" a fost organizat un proiect prin care implicam toate gradinitele din judetul Cluj sa se alature cauzei noastre.
Copiii din aceste gradinite urmau sa doneze un joc pentru cei internati la Insitutul Oncologic, iar impreuna cu acest joc, urmau sa depuna un desen comun al grupei, cu tema "Ce aduce Zambet pe fata unui copil" (detalii AICI)

Intregul concept al proiectului a fost sa implicam copiii intr-o cauza sociala, sa le aratam ca un gest mic poate avea un impact mare, sa vada prin propria experienta ce inseamna sa dai si cat de frumos e sa primesti... 
A fost de-a dreptul impresionant sa vedem cat de multe gradinite si copii au raspuns pozitiv invitatiei noastre (au fost peste 25 de desene).

In cadrul concertului de caritate de joi, 20 mai, artistii si spectatorii au fost invitati sa aleaga desenul preferat, iar astfel au fost alesi 3 castigatori ai acestui concurs de desene.

Lista castigatorilor o gasiti mai jos. Cu sprijinul sponsorilor nostri, copiii din grupele castigatoare se vor putea delecta cu bilete la Cinema City in Iulius Mall, cu inghetata de la Bonta, Iulius Mall precum si cu o zi speciala la Starbucks, plina de ciocolata calda si joaca... :)

II FEICITAM INCA O DATA PE TOTI!! si le multumim pentru implicare!





PREMIUL I
Grupa "Delfinii verzi" de la Gradinita "MICA SIRENA"











PREMIUL II
Grupa "Puisorilor" de la Gradinita Confesionala "Sf. Ana" 




 



PREMIUL III
Grupa Mijlocie de la Gradinita "Bobocel"









Le multumim pentru participare:


Grupa mica lb. germana - Gradinita "Kinderland"
Grupa mare "Stelute aurii" - Gradinita "Mica sirena"
Grupa combinata maghiara "Perlute aurii" - Gradinita "Mica sirena"
Grupa mijlocie a "Veveritelor" - Gradinita "Academia piticilor"
Grupa "Stropi de roua" - Gradinita "Micul print"
Grupa "Stropi de roua" pregatitoare - Gradinita "Micul print"
Grupa cu program normal sectia romana - Gradinita "Dumbravioara"
Grupa "Calutii veseli" - Gradinita "Mica sirena"
Grupa mare lb. germana - Gradinita "Kinderland"
Grupa "Stelutelor" - Gradinita "Steluta fermecata"
Grupa "Pancsikak" - Gradinita "Micul print"
Grupa pregatitoare - Gradinita "Aschiuta"
Grupa mare maghiara cu p.n.- Gradinita "Dumbravioara"
Grupa mica maghiara cu p.n.- Gradinita "Dumbravioara"
Grupa mare - Gradinita "Aschiuta"
Grupa pregatitoare - "Gradinita confesionala "Sfanta Ana"
Grupa mare, grupa "Fluturasilor" - "Gradinita confesionala "Sfanta Ana"
Grupa pregatitoare, a "Istetilor" - "Gradinita confesionala "Sfanta Ana"

miercuri, 5 mai 2010

Daca vrei sa te implici, fa-o "PENTRU UN ZAMBET DE COPIL"!

Ziua copiilor se apropie cu pasi repezi. pentru FIECARE copil, Ziua de 1 iunie este o zi cu totul speciala! O asteapta de mult, o creeaza in ganduri si vise, si de abia asteapta sa se intample...

Tu iti mai amintesti cum era 1 iunie pentru tine? Mai stii ce simteai cand primeai un cadou sau cand vedeai jucariile noi primite?


Pentru a putea oferi o zi de 1 iunie 2010 speciala unor copii care chiar au nevoie de asta, Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca va invita sa faceti si voi parte din proiectul 
PENTRU UN ZAMBET DE COPIL!

 

Pornind de la conceptul de a folosi resursele din comunitate pentru a rezolva o problema a comunitatii, va invitam pe voi toti cei care doriti sa va alaturati proiectului, sa dati o mana de ajutor.

Copiii carora ne adresam sunt:


- aproximativ 40 de copii de la sectia de Oncopediatrie a Insitutului Oncologic "I.Chiricuta" din Cluj-Napoca si


- 50 de copii de la Gradinita cu program saptamanal "Licurici" din Cluj-Napoca (copii dusi acolo luni si luati vineri inapoi acasa).



Pentru ei, dorim sa cream o zi de 1 iunie 2010 asa cum poate nici macar n-au indraznit sa viseze, sa le oferim cadouri si jucarii, asa cum orice copil merita si poate asteapta...





Puteti sa va implicati si voi in demersul nostru!

Si tu poti sa contribui la ziua lor de 1 iunie si la un ZAMBET!


CUM?

    * In primul rand cumparand bilete la CONCERTUL DE CARITATE care va avea loc in data de 20 mai 2010, ora 18.00 in sala de spectacole a Cercului Militar din Cluj-Napoca. Va fi un concert in care folk-ul clujean e din nou pus in valoare si chiar daca noi si artistii va com oferi concertul gratuit, banii adunati din vanzarea biletelor vor duce la indeplinirea obiectivului propus, asa ca va invitam sa veniti in numar cat mai mare. Detalii despre concert AICI.

    * Apoi, daca aveti cumva pe acasa jocuri, jucarii sau rechizite in stare buna, pe care nu le mai folositi, sau pe care le tot mutati dintr-o parte in alta, pana in data de 30 mai, in Libraria Carturesti veti gasi o cutie unde puteti lasa lucrurile pe care vreti sa le donati sau sa le oferiti cadou de 1 iunie copiilor.  Detalii despre aceasta campanie, AICI.
 
Orice alte donatii in bani sau produse sunt binevenite :)

-> si mai avem un mic proiect organizat impreuna cu Fundatia Umanitara Wonderland - un concurs intre gradinite!! Dorim sa le oferim tuturor copiilor din gradinitele clujene ocazia sa faca un gest frumos pentru alti copii, sa vada cum e sa oferi si ce impact are sa primesti... Detalii, AICI.

Proiect organizat de Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca 


cu sprijinul: ARONET.RO, CARTURESTI CLUJ, CARREFOUR, CERCUL MILITAR CLUJ-NAPOCA, CETATEANUL CLUJEAN, EDITURA MEGA, EVENIMENTE IN CLUJ-NAPOCA, FOLKBLOG, FUNDATIA WONDERLAND, IULIUS MALL, LITTLE PEOPLE, MARTY CAFE, ORIFLAME, Q-BOX, RADIO IMPULS, STARBUCKS CLUJ, STUDCARD



ne sunt alaturi: marile nume ale folk-ului clujean 
EMERIC IMRE, Razvan Krivach, Ionut Mangu, Ioan Onisor (cu grupul Autograf), Mihai Calian, Liviu Bocaniala, Florin Toloarga, Magda Puskas si Valentin Moldovan, Catalin Pop si Mirona Pascu
si multi altii mai cunoscuti sau anonimi, dar al caror sprijin face o diferenta.

LE MULTUMIM TUTUROR!! 





Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati:


Persoana de contact
Presedinta Clubului SOROPTIMIST International Cluj-Napoca
MARIANA SABAU
0755 88 44 00

Concert de caritate - 20 mai, ora 18.00, Cercul Militar Cluj

In cadrul proiectului PENTRU UN ZAMBET DE COPIL, va invitam pe toti la un concert care se arata plin de suflet si muzica...

In data de 20 mai la ora 18.00, in sala de spectacole a Cercului Militar vor canta pentru noi si pentru copii:


EMERIC IMRE si Razvan Krivach, Ionut Mangu, Ioan Onisor (cu grupul Autograf), Mihai Calian, Liviu Bocaniala, Magda Puskas si Valentin Moldovan, Florin Toloarga, Catalin Pop si Mirona Pascu.  



Cumpararea biletului reprezinta donatia ta pentru  copii – concertul va fi cadoul nostru pentru gestul tau.

Iti multumim ca ai ales sa te implici!


Biletele vor costa 20 lei, respectiv 15 lei pentru elevi, studenti si pensionari, si vor putea fi achizitionate la sediul STUDCARD din Volksbank langa magazinul Central sau la telefon: 0755 88 44 00).

*** Daca vii cu 10 prieteni la concert (sau cumperi 10 bilete pentru tine :D) iti oferim 2 vouchere la Cinema City in Iulius Mall sau 2 invitatii la Teatrul de Club in Diesel.


In plus, in holul de la intrare la concert va avea loc un mic targ de caritate. Oameni cu suflet au facut donatii, obiecte, tablouri, fotografii, CD-uri, care vor putea fi achizitionate pe loc, iar banii vor merge in acelasi fond necesar cumpararii de cadouri si jucarii pentru copii.
Pana acum, doamna profesor AURELIA CHISU COSMA ne-a oferit o pictura, RADU ILEA - 3 tablouri, IONUT GUSET vine cu fotografii, ORIFLAME doneaza produse cosmetice. In plus, artistii prezenti la eveniment, vor dona si ei din albumele scoase pana acum. Le multumim pentru implicare si daruire! 


Donatii si cadouri pentru 1 iunie - in libraria Carturesti Cluj

Pentru a putea oferi o zi de 1 iunie 2010 speciala unor copii care chiar au nevoie de asta, va invitam sa faceti si voi parte din proiectul PENTRU UN ZAMBET DE COPIL!

Pornind de la conceptul de la comunitate pentru comunitate, ne-am dat seama ca fiecare dintre noi avem pe acasa jocuri sau jucarii (uneori prea multe!) sau rechizite in stare buna, pe care nu le mai folosim, sau pe care le tot mutam dintr-o parte in alta.


Spre deosebire de noi, acesti copii chiar au nevoie de ele si s-ar bucura foarte mult sa le aiba!!
Asa ca, pana in data de 30 mai, va asteptam in Libraria Carturesti din Iulius Mall Cluj pentru a face cadouri pentru copii. Aici vei gasi o cutie unde poti lasa lucrurile pe care vrei sa le donezi.

 Si tu poti sa contribui la ziua lor de 1 iunie si la un ZAMBET!

 
Ce poti aduce ??

 jucarii - pentru orice categorie de varsta, jocuri de jucat in echipa sau cate 2, boardgames, carti de colorat, carti cu povesti, DVD-uri cu desene animate si jocuri, sau multe consumabile, rechizite care sa poata fi folosite pentru activitati educationale (caiete, pixuri, creioane, carioci, acuarele, pensule, plastilina, coli, foarfeci, lipici etc.)






In jurul zilei de 1 iunie 2010, toate lucrurile adunate de la voi, vor ajunge la:
- aproximativ 40 de copii de la sectia de Oncopediatrie a Insitutului Oncologic "I.Chiricuta" din Cluj-Napoca si 

- 50 de copii de la Gradinita cu program saptamanal "Licurici" din Cluj-Napoca (copii dusi acolo luni si luati vineri inapoi acasa).


Va asteptam cu drag!!


Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la telefon: Mihaela Bar 0740 849 846 sau email: mihaelabar@gmail.com

De la copii, pentru copii - concurs intre gradinitele din judetul Cluj!


Concurs dedicat grupelor de copii prescolari de la gradinitele din judetul Cluj


*** NOU!! LISTA CASTIGATORILOR, precum si grupele participante, le puteti gasi AICI.


Dorind sa le oferim ocazia copiilor sa faca un gest frumos pentru alti copii, invitam toate gradinitele din judetul nostru sa participe la concursul de desen organizat de Clubul Soroptimist International din Cluj-Napoca impreuna cu Fundatia Umanitara Wonderland.

Fiecare grupa participanta va realiza o lucrare comuna intitulata:
"Ce aduce zambet pe fata unui copil?"

Regulile concursului sunt urmatoarele:
- fiecare gradinita poate participa cu minimum o grupa de copii;
- desenele vor fi realizate pe o pagina A3 cu aportul tuturor copiilor din grupa, aplicand orice tehnica de desen;
- pe spatele fiecarui desen se va nota: numele gradinitei, numele grupei autoare, si datele de contact ale educatoarei sau ale directorului institutiei;
- impreuna cu fiecare desen, grupele vor depune si un joc de masa dedicat copiilor de la sectia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic "I. Chiricuta" din Cluj-Napoca
(sugeram motivarea creativa a implicarii parintilor in acest proiect caritabil!)
- desenele si jocurile vor fi depuse la Libraria Carturesti din Iulius Mall pana in data de 19 mai, ora 12.00

Lucrarile copiilor vor fi expuse la Cercul Militar Cluj cu ocazia marelui concert de caritate ce va avea loc in data de 20 mai ora 18.00 in sala de spectacole. Fiecare spectator va vota la intrare desenul preferat. Castigatorii vor fi anuntati la sfarsitul concertului de folk.

Premiile oferite de organizatori consista in vouchere Cinema City - Iulius Mall, inghetata si vouchere Starbucks care pot fi transformate in ciocolata calda. Fiecare grupa va primi o diploma de participare oferita de Fundatia Umanitara Wonderland.


Persoane de contact:
CANT ANNABELLA - 0756 423 895
MIHAELA BAR - 0740 849 846

NE SPRIJINA...



In spatele fiecaruia dintre numele de mai jos, am intalnit UN OM! Nu au fost firme si companii mari care sa ne sprijine, ci OAMENI care au inteles si SIMTIT cauza noastra si ni s-au aliat... 
Ei nu nu sunt doar niste sigle pe afis, ci sustinatori si PARTENERI pentru ca acest proiect sa iasa asa cum poate nici nu ne-am imaginat la inceput. 

Le multumim din suflet si le dorim fiecaruia sa primeasca cel putin pe masura a cat au oferit! 


PARTENERI / SPONSORI: 
CARTURESTI CLUJ
CARREFOUR
EDITURA MEGA
FUNDATIA WONDERLAND
IULIUS MALL
LITTLE PEOPLE
MARTY CAFE
ORIFLAME
STARBUCKS CLUJ
STUDCARD
 

PARTENERI MEDIA: 
ARONET.RO
CETATEANUL CLUJEAN
EVENIMENTE IN CLUJ-NAPOCA

FOLKBLOG
Q-BOX
RADIO IMPULS


 Am tinut sa mentionam aici si ARTISTII clujeni, niste oameni minunati, care au raspuns atat de repede "DA" invitatiei noastre! Le multumim fiecaruia in parte!!! Concertul este si pentru voi!

EMERIC IMRE
Ionut Mangu si Ioan Onisor (impreuna cu grupul Autograf)
Liviu Bocaniala & Band
Mishu Calian
Florin Toloarga
Magda Puskas si Valentin Moldovan
Catalin Pop
Mirona Pascu


Mai avem niste multumiri speciale, 
pentru cei care au facut donatii pentru TARGUL DE CARITATE care se va desfasura la intrarea in sala de spectacole:

doamna profesor AURELIA CHISU COSMA
RADU ILEA
IONUT GUSET
ORIFLAME
si toti artistii care au donat albume


Pe langa uriasa lista de mai sus, putem gasi inca multi altii, mai cunoscuti sau fara nume, care ne-au ajutat si inca ne sprijina. 

Fara voi, acest proiect nu ar fi existat!

VA MULTUMIM!!!

Clubul SOROPTIMIST International Cluj-Napoca

SOROPTIMIST International S.I. („SORORES AD OPTIMUM”)  este o organizatie de club fondata in octombrie 1921 in California (USA) grupand femei cu idealuri si obiective comune precum:

* promovarea drepturilor omului si, in special, favorizarea promovarii si respectarii  drepturilor femeii,

* mentinerea vie a spiritului de intr-ajutorare si intelegere umana,

* contribuirea la intelegerea internationala si prietenia mondiala - egalitate, progres, pace,

* dezvoltarea spiritului de prietenie si unitate intre soroptimistele din toate tarile.

 

Cluburile SOROPTIMIST International (S.I.) sunt organizatii cu caracter non-profit, non-guvernamentale, respectind o stricta neutralitate politica si religioasa, avind personalitate juridica.

Fondurile de care dispun pentru actiunile specifice se constituie din:
- cotizatiile membrelor,
- actiuni proprii cu scopul atragerii de fonduri,
- donatii,
- sponsorizari.
 

Clubul SOROPTIMIST International (S.I.) Cluj Napoca infiintat in 1996 la recomandarea Clubului S.I. Skanderborg, Danemarca, este componenta a Fereratiei EUROPA (SI/E), in cadrul Uniunii SOROPTIMIST International ROMANIA, impreuna cu celelalte Cluburi din BRASOV, BUCURESTI, CRAIOVA, SLATINA, TIRGOVISTE, TIMISOARA si grupeaza  femei cu diferite profesii – cadre didactice, medici, ingineri, matematicieni, informaticieni, economisti, psihologi, artisti.

  
Clubul nostru dezvolta actiuni - Proiecte proprii - in contextul intaririi spiritului soroptimist de prietenie, toleranta, pace si buna intelegere, solidaritate umana, caritate, implicare in problemele comunitatii la diferite niveluri.

 
Proiecte / Actiuni remarcabile realizate pana acum - sub deviza noastra „Aproape de Aproapele”:         

DARUIND  Activitati permanente la Scoala sociala Christiana din cadrul Centrului Social-Misionar "SF.Vasile cel Mare" - prin proiecte pentru recuperarea copiilor cu abandon scolar  (asistenta profesionala, educativa, psihologica, sanitara si materiala); Ajutoare acordate sinistratilor; Sprijin acordat unor tineri talentati cu situatie materiala precara.

O MINA OFERITA VIETII  Ajutor cu lapte praf, alimente, imbracaminte, jucarii - pentru mamele singure, in cadrul Proiectului "Pentru viata" derulat de catre Policlinica "Sf.Pantelimon"; Contributia la amenajarea spatiilor si dotarea cu asternuturi, paturi, imbracaminte, pentru femei si copii - la Centrul ARTEMIS de gazduire si consiliere a femeilor violentate;  Actiuni social-educative pt. femeile din mediul rural (la Dezmir – in colaborare cu ASDR); Actiuni in cadrul Proiectului “STOP Traficului de Fiinte Umane!”; Participarea la Campania impotriva Violentei asupra femeilor si copiilor.

PENTRU UN ZIMBET DE COPIL  Participarea la Conferinta Nationala a Copilului si Adolescentului "Relatia parinte-copil-educator din perspectiva psihologica si psihiatrica " - prin organizarea unui Concurs de desene cu diplome si premii "Casa pe care o visez", a unui spectacol cu clowni si a unui festin cu surprize pentru copiii cu probleme psihiatrice participanti; Ajutor la Gradinita  nr.35, pentru copiii cu nevoi speciale: televizor, daruri de sarbatori; Ajutor la Gradinita “LICURICI” pentru copiii defavorizati: imbracaminte, jucarii; Surprize la Leaganul de copii : teatru de papusi, dulciuri; Cadouri pentru copiii bolnavi internati la Institutul Oncologic: fructe, dulciuri, jucarii.

LINGA BUNICII SINGURI  Ajutoare materiale (asternuturi de pat, plapumi, imbracaminte, alimente) si momente de divertisment prin spectacole prezentate de elevi - la Aziluri de batrini din:  Cluj-Napoca (110 asistati), Mociu (21 asistati), Citcau (133 asistati).

RESPIRARI  Participarea la Campania de Prevenire si Combatere a consumului de Droguri - in parteneriat cu Inspectoratul Scolar, Politia Municipala, Casa Radio - prin materiale scrise si casete audio distribuite in scoli si mass-media; Actiuni de ecologizare in parcuri si la Muzeul Satului; Participarea la actiunile "SALVATI Rosia Montana" in cadrul Proiectului Federatiei EUROPA (SI/E) "Let us Build Peace Through Local Heritage".

PRIN NOI CATRE NEVOI  Adunarea de fonduri prin organizarea unor spectacole cu scop umanitar (ex. “Anotimpuri”,  “Poveste de Craciun”, “Ghiocei de cintec”, “Noi umblam sa colindam” s.a.), tirguri si tombole, atragerea de donatii si sponsorizari; redirectionarea impozitului de 2% din venituri; Redirectionarea si distribuirea unor ajutoare (imbracaminte, rechizite, jucarii) in colaborare cu Centrul LAMONT si Cluburi SOROPTIMIST Int. din strainatate; Organizarea de mini-tirguri cu lucrarile unor copii cu nevoi speciale.

IMPREUNA ne bucuram, ne ajutam, ne dezvoltam   Participarea la evenimente specifice impreuna cu alte Cluburi din tara si strainatate (Danemarca, Austria, Germania, Anglia, Republica Moldova s.a.): intrajutorare, schimburi de experienta, alegeri, congrese, aniversari, excursii.

 

Parteneri in actiunile noastre au fost: Inspectoratul Scolar Judetean, scoli si gradinite, Centrul LAMONT, Asociatia ASKLEPIOS, Asociatia femeilor impotriva violentei ARTEMIS, Policlinica SFANTUL PANTELIMON, Asezaminte de binefacere de pe linga biserici, Primaria Cluj-Napoca, Asociatia pentru Sprijinul Dezvoltarii Rurale ASDR, Casa Municipala de Cultura, Cercul Militar, Casa Radio, Teatrul de papusi PUCK, Universitatea BABES-BOLYAI, Universitatea de Medicina si Farmacie IULIU HATIEGANU Cluj-Napoca, Universitatea TEHNICA, Politia Municipala, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane ANITP – Centrul Regional Cluj, Inspectoratul Judetean de Politie, Centrul Ratiu pentru Democratie CRD – Turda, Scoala Sociala CHRISTIANA, Institutul Oncologic, Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in domeniul Pacii PATRIR, Organizatia WORLD VISION, Directia de Munca si Protectie Sociala si alte asociatii, organizatii ONG si institutii din comunitatea clujeana.